Giscovery bouwt aan een sterk netwerk met verschillende samenwerkingspartners die elk hun eigen specialisme hebben. Giscovery is mede daardoor in staat specifieke antwoorden te geven op de meest uiteenlopende vragen die te maken hebben met data of vastgoed.

Lees meer over Giscovery

Partners in crime

Giscovery werkt samen met andere organisaties om de kwaliteit, effectiviteit en efficiëntie van data toepassingen te verbeteren. De samenwerking bestaat uit partners die een raakvlak hebben met data of vastgoed. Dit kan een data- of softwareleverancier zijn, maar net zo goed een consultancybedrijf waar samen een aantrekkelijkere propositie richting een klant gepresenteerd kan worden.

Whooz

Data-analyses op basis van unieke doelgroepdata

Whooz levert als enige segmentatiespecialist data die inzicht geeft in de kenmerken, interesses en gedragingen van alle 7.711.577 huishoudens die Nederland op dit moment telt. De data van Whooz is voor velerlei sectoren toepasbaar. Denk aan projectontwikkeling en bouw van woningen, maar ook retail. Giscovery levert consultancy op de data van Whooz, waardoor antwoord gegeven wordt op vragen waar de doelgroep zit, wat de doelgroep kan betalen, welke woningvoorkeuren zij hebben en wie het meest verhuisgeneigd is.

Terralytics

Automatiseren en databasebeheer

Terralytics is opgericht door Koen Verhoeven. GIS specialist met affiniteit voor groen, ecologie en milieu. Giscovery werkt reeds jaren samen met Terralytics. Voor het project en gelijknamige zusterbedrijf LocatieLAB verwerkt Terralytics een grote hoeveelheid datasets en zorgt ervoor dat deze snel te bevragen zijn evenals elke week geüpdatet worden. Er is een PostGIS database ingericht, die continu via FME scripts wordt gevoed met de laatste data.

TIBCO

Projectspecifieke en toegepaste dashboards voor locatie- en vastgoedvraagstukken

TIBCO is wellicht het grootste onbekende softwarebedrijf en onbekend maakt daardoor onbemind. Niets is minder waar: aan duizenden klanten levert TIBCO Spotfire X, waarmee datagedreven organisaties in staat gesteld worden betere beslissingen te nemen en snellere, slimmere acties uit te voeren. De samenwerking tussen Giscovery en TIBCO maakt het mogelijk binnen de vastgoedsector dashboards op maat te maken door de unieke combinatie van kennis en kunde omtrent het gebruik van data en specifieke data-analyses.

On demand

Ad hoc
Binnen 1 week
Vanaf € 1.000,-

Basic

Datagedreven advies
Binnen 1 maand
Vanaf € 5.000,-

Extra

Interim opdracht
Circa 6 maanden
Op aanvraag

Complete

Partnerschap
Minstens 1 jaar
Op aanvraag

Info & Tarieven

Giscovery werkt idealiter in abonnementsvormen van periodes van minimaal 12 maanden. Gewenste resultaten kunnen hierdoor gegarandeerd worden, waardoor je als klant niet voor verrassingen komt te staan.
Meer informatie